Laadukkaat mainostuotteet pinsseistä

Pinssit valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin ja ovat arvokas keino toteuttaa mainontaa tai parantaa viestintää, joka tukee toimintaa. Olemme erikoistuneet laadukkaiden pinssien suunnitteluun ja toteutukseen jo sadan kappaleen eristä alkaen suuriin sarjatuotantoihin.

Pinssien ei tarvitse olla ainoa mainoslahja, vaan kiinnitysmekanismin muuttaen niistä saadaan kalvosinnappeja tai solmiopidikkeitä samalla, omalla logolla. Tarvittaessa pinssit, kalvosinnapit ja solmiopidikkeet saa myös erilaisissa lahjapakkauksissa.

Miksi valita mainostuotteiden asiantuntija?

Omaamme vuosikymmenten kokemuksen pinssien ja mainoslahjojen valmistuksesta, jolla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti mainostuotemarkkinoinnista. Kun ostat meiltä, saat kokonaisen palvelupaketin ja luotettavan yhteistyökumppanin.

Hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä, palvelumme on nopeaa ja voit luottaa toimitusaikoihimme.

  • Edullinen hinta
  • Luotettava toimija
  • Ripeä kommunikaatio

Pinssien valmistus

Emaloitujen pinssien valmistus on pitkälti ja ensisijaisesti käsityötä. Hyvälaatuiset pinssit valmistetaan lähes kuten kortut, mutta halvemmista materiaaleista, jotta kustannukset pysyvät kurissa. Mainoslahjana pinssit antavat arvokkaan ja laadukkaan vaikutelman edullisesta hinnasta huolimatta.

Pinssejä voidaan valmistaa usealla tekniikalla, joka luo lopullisen pinssin ulkonäön. Emalipinsseistä tehdään ensin muotti, joka toimii aihiona pinsseille. Muotti joko lyödään tai valetaan.

Pinssin aihiolla on useita erilaisia työvaiheita, jossa pinssin metallisävy pinnoitetaan sekä lisätään emalivärit ja mahdollinen linssipinnoite epoksista.

Filter