Info

Sivustolla ilmoitetut hinnat ovat ilman sitoumusta
Kaikkiin sivujemme hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.
Maksuehto 14 pv netto laskun päiväyksestä.
Viivästyskorko: 10%.
Maksukehoituksista veloitamme 10 EUR/kpl korkolaskun yhteydessä.
Palauttamattomista malleista veloitetamme 30,00 eur + tuotteen hinta minimitilausmäärän mukaisesti + alv.
Asiakas vastaa mallien palautus kustannuksista.
Omistusoikeus toimitettuihin tavaroihin siirtyy asiakkaalle vasta, kun tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu Helsingin Mainostuotteelle.
Varaamme oikeuden toimittaa ja laskuttaa merkattuja tuotteita +/- 10 % alkuperäisen tilauksen määrästä.
Toimitettuja tavaroita ja laskua koskevat muistutukset on tehtävä viimeistään kahdeksan päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Mikäli Asiakas on reklamoinut laskusta tai tehnyt vahingonkorvausvaatimuksen, on Asiakas velvollinen suorittamaan laskun riidattoman osan kyseessä olevan laskun maksuehdoilla.
Annetut tarjoukset ovat voimassa 30 päivää  tarjouksen päiväyksestä, jos ei tarjouksessa toisin mainita.

 

Tietosuoja/Henkilötiedot

 

Helsingin Mainostuote vastaa sille antamiesi henkilötietojen, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, matkapuhelinnumerosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi käsittelystä. Henkilötietojasi käytetään ostotapahtumiesi hallinnoimiseen, markkinointitarkoituksiin (mm. sähköisten viestintäpalveluiden välityksellä), sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Tilaamalla myymiämme tuotteita tai pyytämällä tarjouspyynnön, hyväksyt henkilötietojesi edellä kuvatun käytön. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Helsingin Mainostuotteeseen sähköpostitse [email protected], puhelimitse 040 775 8784. Pyyntö suoramarkkinointi kiellosta tulee tehdä kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää Helsingin Mainostuotetta korjaamaan tai poistamaan sinua koskevat virheelliset tiedot.